среда, 23 января 2019 г.

Обласні Дніпровські регіональні змагання «Роботрафік 2019»
17 січня 2019 року естафету Всеукраїнського змагання «Роботрафік 2019» прийняв Дніпро. Обласний етап змагань відбувся на базі комунального закладу вищої освіти «Дніпровська академія непереривної освіти».
Організатори змагань: департамент освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, комунальний позашкільний навчальний заклад «Дніпропетровський обласний центр науково технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді», комунальний заклад вищої освіти «Дніпровська академія непереривної освіти» Дніпропетровської обласної ради».
Учасників та гостей щиро привітали Віктор Савченко ректор академії непереривної освіти та Людмила Волкова директор КПНЗ «ДОЦНТТ та ІТУМ».
Метою змагань є запровадження інноваційних напрямів STEM-освіти, популяризація науково-технічної творчості, залучення учнівської молоді до створення та програмування роботизованих систем, привернення уваги до вивчення правил дорожнього руху, проблем безпеки на дорогах.
У Дніпропетровській області змагання проводилися вперше. Між собою змагалися як команди, що вже мали досвід участі в подібних турнірах, так і новостворені школи робототехніки. У змаганнях взяли участь 16 команд (67 учасників), з числа учнів 3-11 класів закладів освіти, студентів професійних (професійно-технічних), вищих закладів освіти тощо.
Від м. Нікополь була представлена команда у складі:
- Єфаров Роман Володимирович, учень 10А класу КЗ «НСЗШ № 24», вихованець КПНЗО «НМЦТН та ТТ»;
- Гасамов Дмитро Олександрович, учень 8 класу КЗ «НСПМШ № 26» вихованець КПНЗО «НМЦТН та ТТ»;
- Бондаренко Максим Германович, учень 9-А класу КЗ «НСЗШ № 4»;
- Сафонова Інеса Олександрівна, учениця 11-А класу КЗ «НСЗШ № 4»;
Оскаленко Євгеній Вікторович, учень 6А класу КЗ «НСЗШ № 4»;
- Попов Андрій Євгенович, учень 6А класу КЗ «НСЗШ № 4»;
Звісно, що перемогти більш досвідчених опонентів було непросто. Але навіть у дебютних змаганнях команда м. Нікополь не залишилася без нагород.
В номінації «Конкурс ідей щодо підвищення безпеки дорожнього руху» ІІ місце посіли Попов Андрій та Бондаренко Максим, та ІІІ місце – Оскаленко Євгеній.
Пишаємося нашими вихованцями та керівниками гуртків, що їх підготували - Скрипник О.О., Крамар С.С. та Родіна Я.Ю.
Вітаємо з вдалим дебютом та бажаємо їм нових перемог!












Комментариев нет:

Отправить комментарий

Повідомлення